Top 5 lokale restaurants van Curacao

Shelterrock Paradise

Richting westpunt, bij Soto heb je dit prachtige plekje midden in de heuvels met verrukkelijk lokaal eten. Eten uit een kokosnoot, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht, dat moet je geprobeerd hebben! Een gezellige, vriendelijke, lokale familie runt dit restaurant. Men zegt dat dit het beste restaurant van Curacao is! Het eten in dit restaurant is niet alleen lekker, het is ook nog eens een plaatje. Dit heb je nergens anders op Curacao. Klanten welke u voor zijn gegaan met een diner bij dit restaurant geven aan het de mensen enorm te gunnen en deze ervaring nog jaren te herinneren.

Tabooshh

Aan het einde van de caracasbaaiweg (vlak bij de caracasbaai) ligt dit leuke restaurant met uitzicht over de haven en het spaanse water. Een verborgen parel met fantastische ambiance. Ook zij staan bekend om hun heerlijke lokale gerechten en het vriendelijke personeel. Martin, de eigenaar, heeft zijn geweldige kaart te danken aan zijn grootmoeder. De recepten van grootmoeder zet hij in een keurig jasje op tafel in dit fijne restaurant op Curacao.

Brisa do Mar – Pop’s Place

Even verderop heb je pal aan de zee dit gezellige lokale restaurant. Je krijgt hier veel en lekker eten voor je geld! Met uitzicht over de caracasbaai kun je heerlijke genieten van de lokale gezelligheid. Het ligt aan een publiek strandje met allemaal picknicktafels en palapa’s waar veel locals BBQ’en en zwemmen.

Restaurant Landhuis klein Santa Martha

Richting westpunt, of op de terugweg, zit nog een prachtig gelegen restaurant. Volgens sommigen één van de leukste plekken op Curacao. Bij het uitzichtspunt van de Santa Martha baai kun je heerlijk culinair eten van een uitgebreid lokaal menu en genieten vanaf het terras van het waanzinnig mooie uitzicht over de Santa Martha baai! De wat hogere prijs past bij de kwaliteit van het eten en de perfecte locatie van het restaurant. Voor een lekker bakje verse bonenkoffie met een appeltaart ben je hier ook aan het goede adres!

Old Market Plasa Bieu

Als je in Punda bent en je hebt trek of wilt een lokale lunch dan moet je bij Plasa Bieu zijn! Een grote hal met veel gezellige reuring en heerlijke lokale gerechten. De keuze is er reuze en het is lekker goedkoop!