Waarom kom je bij ons?

Wij zijn Marc en Mascha. Wij kwamen al 10 jaar op Curacao en hebben ons hart hier verloren. Wij hebben hier daarom in 2009 een mooi stuk grond gekocht waar wij ons droomhuis op hebben gebouwd en we hebben ons in 2014 gevestigd op het eiland.

Tijdens onze verblijven op het eiland hebben wij verschillende auto’s gehuurd en we merkten dat er qua prijs/kwaliteit en qua service verbetering mogelijk was.

Verschillende auto's

Marc heeft eigenlijk zijn hele leven al met auto’s gewerkt, eerst voor de hobby later professioneel. Vandaar dat de keuze om hier een auto verhuurbedrijf te beginnen snel was gemaakt.
Inmiddels is een tweede vestiging geopend op 1 november 2016 en kunnen wij vanaf hier de klanten nog beter en sneller bedienen.

Bekijk onze auto's

Bekijk wat anderen ervan vinden!

Auto Huren Op Curacao FANTASTISCH
Alles was super goed geregeld. De auto die wij graag wilden huren, was pas een dag na aankomst beschikbaar. Geen probleem. Via autohurenopcuracao hadden

Alles was super goed geregeld. De auto die wij graag wilden huren, was pas een dag na aankomst beschikbaar. Geen probleem. Via autohurenopcuracao hadden we een telefoonnummer gekregen van een betrouwbaar taxibedrijf. Bij aankomst op het vliegveld belde de chauffeur ons al dat hij op ons stond te wachten. De auto werd de volgende dag in perfecte staat afgeleverd. We hadden de KIA Sportage. Echt een super fijne grote auto. En ook niet onbelangrijk. Voor een super goede prijs!!

Dit zeggen zij over ons