Wat kunt u verwachten van auto huren op Curacao?

Sinds 2014 bestaat auto huren op Curaçao. Door ons diverse aanbod aan huurauto's kunnen we in verschillende prijsklassen en voor iedere portemonnee een auto aanbieden. Vanaf €18 per dag kan een auto bij ons gehuurd worden.
Naast de verschillende auto's en diverse prijsklassen kunt u van auto huren op Curaçao een vlotte reactie op uw mail of whatsapp bericht verwachten. We willen het u zo makkelijk mogelijk maken.
Veel klanten gingen u voor, zij vertellen op de pagina met 'beoordelingen' hoe zij het contact voor, tijdens en na de huurperiode hebben ervaren. En natuurlijk schrijven zij ook over hoe de huurauto zelf aan hen wensen voldeed.

Op social media houden we u graag op de hoogte van leuke tips, weetjes en berichten over Curaçao en het huren van een auto.
Klik op de buttons onderaan deze pagina om ons te kunnen volgen op Instagram en Facebook om zo altijd up to date te blijven over nieuws over Curaçao, ons aanbod en de mooiste locaties op Curaçao.

Bekijk ons aanbod door op onderstaande button te klikken.

We hopen je snel te zien op zonnig Curaçao!

Bekijk onze auto's

Bekijk wat anderen ervan vinden!

Auto Huren Op Curacao FANTASTISCH
Alles was super goed geregeld. De auto die wij graag wilden huren, was pas een dag na aankomst beschikbaar. Geen probleem. Via autohurenopcuracao hadden

Alles was super goed geregeld. De auto die wij graag wilden huren, was pas een dag na aankomst beschikbaar. Geen probleem. Via autohurenopcuracao hadden we een telefoonnummer gekregen van een betrouwbaar taxibedrijf. Bij aankomst op het vliegveld belde de chauffeur ons al dat hij op ons stond te wachten. De auto werd de volgende dag in perfecte staat afgeleverd. We hadden de KIA Sportage. Echt een super fijne grote auto. En ook niet onbelangrijk. Voor een super goede prijs!!

Dit zeggen zij over ons