Goedkope auto huren Curacao

Ga je binnenkort op vakantie – of om wat voor reden – naar Curaçao? Dan mag het huren van een auto niet op je verlanglijstje ontbreken. Met de auto kan je het hele eiland makkelijk verkennen om op die manier niets te missen van het prachtige Curaçao. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Een goedkope auto huren op Curaçao doe je bij ons!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van goedkope budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Een goedkope auto huren op Curaçao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer uw vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kan genieten!

Een goedkope auto huren op Curacao

Je kan via onze website de auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je snel kan berekenen wat de huur van een auto bedraagt. Verbaas je over de lage tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat bij eventuele huur er weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s