Goedkoop autoverhuur Curacao

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan mag het verkennen van het prachtige eiland met de auto niet ontbreken op het lijstje. Met de auto ontdek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor goedkoop autoverhuur op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres! Wij zorgen er zelfs gratis voor dat de huurauto klaarstaat bij het vliegveld.

Lees wat onze klanten zeggen

Voor elk budget een huurauto

We hebben voor elk budget een passende auto beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Iedere auto beschikt over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Om het je nog makkelijker te maken zorgen wij dat er gratis een auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Daarnaast halen wij je kosteloos op vanaf het vliegveld Hato en brengen wij je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kan genieten!

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan gemakkelijk via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto kost. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je reservering is geheel vrijblijvend. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en niet verplicht bent tot betalen.

Bekijk alle auto’s