Goedkoop auto huren Curacao

Ga je binnenkort op vakantie – of om wat voor reden – naar Curaçao? Dan mag het huren van een auto niet op je verlanglijstje ontbreken. Met de auto kan je het hele eiland makkelijk verkennen om op die manier niets te missen van het prachtige Curaçao. En voor de prijs hoeft je het niet te laten. Voor goedkoop een auto huren op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

Wij hebben voor elk budget een geschikte huurauto, variërend van goedkope budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Een auto huren op Curaçao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat je auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kunt genieten!

Goedkoop een auto huren op Curacao

Je kan via onze website gemakkelijk de beschikbare huurauto’s bekijken onder ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je snel kan berekenen wat de huur van een auto bedraagt. Verbaas je over de lage tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘Reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Op deze manier kun je zo snel mogelijk genieten van je huurauto en het mooie eiland. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s