Ervaringen auto huren Curacao

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan mag het verkennen van het prachtige eiland met de auto niet ontbreken op het lijstje. Met de auto ontdek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor een auto huren op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres! Wij zorgen er zelfs voor dat de huurauto klaarstaat nabij het vliegveld.

Veel vakantiegangers gingen je al voor. Deze klanten waren uiterst tevreden over onze auto’s en onze service.

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 27,06 per dag) tot Luxe SUV’s (vanaf slechts € 59,63 per dag). Alle auto’s zijn voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze een extra bestuurder te verzekeren, zodat jij en je partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Daarnaast kan ook het eigen risico afgekocht worden. Indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Wij brengen en halen je gehuurde auto

Om het je nog makkelijker te maken zorgen wij dat er een auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Daarnaast halen wij je indien gewenst op vanaf het vliegveld Hato en brengen wij je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kan genieten! Verblijf je dicht bij ons kantoor, dan kan het zijn dat we je even mee nemen naar ons kantoor of de auto bij ons kantoor laten inleveren. Uiteraard krijgt u van ons altijd vervoer van en naar ons kantoor.

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan gemakkelijk via onze website de beschikbare auto’s bekijken via de homepage. Hier zie je na het invullen van de huurdata welke auto’s nog beschikbaar zijn. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden.

Bekijk alle auto’s