Curacao auto huren

Ga je binnenkort op vakantie – of wat voor reden dan ook – naar Curaçao? Verken het prachtige eiland dan met een van onze huurauto’s. Op deze manier mis je niets van het prachtige Curaçao. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Wij hebben voor elk budget een passende huurauto. Om op Curaçao een te auto huren ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder budget een auto beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Elke auto beschikt over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Op Curacao een auto huren is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe op Curacao een auto huren

Je kan via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto bedraagt. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘Reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. De reservering van een huurauto is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s