Op aanraden van de eigenaresse Monique van Cottage Dokterstuin hebben we contact opgenomen voor een huurauto met Autohurenopcuracao.nl. We zijn meerdere keren op Curacao geweest en eigenlijk hadden we tot dan toe steeds via maatschappijen op de luchthaven auto’s gehuurd.
Echter de prijs-kwaliteit verhouding is bij die bedrijven op de luchthaven (oa Budget) echt zoek. Je betaalt op de luchthaven de hoofdprijs, je krijgt auto’s waarbij je serieus afvraagt wanneer ze voor het laatste een goede onderhoudsbeurt hebben gehad (slechte banden/ruitenwisserbladen die verdroogd zijn, geen vloeistof in het reservoir voor je voorruit). Je wordt min of meer gedwongen richting allerlei aanvullende verzekeringen etc etc. Kortom vaak gedoe.
Hoe anders is het bij dit bedrijf (autohurenopcurcao)…duidelijke website, duidelijke prijs, gemakkelijk contact via e-mail, geen gedoe over aanvullende verzekeringen als je dat niet wilt (wij hebben zelf al een doorlopende aanvullende verzekering afgesloten). De auto (Kia Sportage) die wij hebben gehuurd was prima onderhouden, schoon, functioneerde goed, prima banden, en zelfs ruitenreinigervloeistof in de sproeiers. Het was een wat ouder model, maar in prima staat (bijkomend voordeel: de auto is niet direct herkenbaar als huurauto, geen stickers, logo’s of splinternieuwe auto). De auto werd netjes bij onze accommodatie afgeleverd en we werden na inleveren met een taxi naar de luchthaven gebracht. Kortom prima service, betrouwbaar en een goede klantbeleving. Bij ons volgende bezoek komen we hier weer terug, geen enkele twijfel. Bedankt!