Eind augustus ook hier een auto gehuurd voor ons verblijf op Curacao.. Online gereserveerd en betaalt. 2 dagen voor onze vakantie hadden we een mailtje gekregen dat het een andere auto werd (zelfde klasse, automaat ipv schakel) maar ze hadden een prima alternatief. Kan gebeuren en geen big deal…De auto werd keurig op tijd gebracht, wat een wonder mag heten als je de verkeersopstoppingen op de Caracasbaaiweg langs moet en na het nalopen en wat tips was ie dus voor ons…
Jeroen vroeg nog of ik wist hoe een automaat werkte, ja hallo, ik kan met alles rijden behalve met een legertank! 2 weken lang plezier gehad van ons autootje, gelukkig met airco.

Navigatie hadden we niet maar er werd keurig een tip gegeven hoe je gratis op je smartphone kon navigeren en dat werkte prima de eerste 2 dagen, daarna wisten we wel hoe we door Willemstad heen moesten. Bovendien lag er een prima wegenkaart in de auto. Voordeel was dat we de auto niet schoon in hoefde te leveren en door de regenbuien en wat strandbezoek was ie dat ook niet helemaal…Wel hadden we hem netjes volgetankt want we hadden hem ook vol meegekregen.

De auto werd keurig op tijd weer opgehaald. Nog even excuses gemaakt dat ie niet helemaal schoon was en het commentaar van Marc was: mooi, dan is ie goed gebruikt! Al met al heerlijk genoten van ons autootje en 700 kilometer gereden!

Volgende keer huren we hier weer!!!!

Tips:
Lees het humoristisch geschreven autorijden op Curacao op deze site. Je blijft lachen maar het klopt wel!

Als je vaak langs de Caracasbaaiweg moet (als je bv op Jan Thiel zit) neem dan een automaat…Je staat daar nogal vaak in de file en dan is een automaat wel lekker…Neem wel een auto MET airco, die ga je zeker nodig hebben!!

Als je gaat navigeren op je smartphone neem een houder en een auto-oplader mee. (Download vooraf thuis de maps.me app inclusief de offline kaart van Curacao)