Autohuur Curacao goedkoop

Ga je binnenkort naar Curaçao? Huur dan een auto en verken het prachtige eiland. Curaçao kent vele mooie plekjes die met de auto makkelijk te bezoeken zijn, op deze manier mis je niets van het mooie eiland. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een goedkope autohuur op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

Wij hebben voor elk budget een geschikte auto, variërend van goedkope budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curacao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Een auto huren op Curacao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer jouw vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe werkt autohuur op Curacao

Je kan via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kunt berekenen wat de huur van een auto  bedraagt. Laat verbazen door de goedkope tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘Reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Het reserveren van een huurauto is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s