Autobedrijf Willemstad

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan mag het verkennen van het prachtige eiland met de auto niet ontbreken op het lijstje. Met de auto ontdek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Ben je op zoek naar een autobedrijf in Willemstad voor het huren van een auto? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zorgen er zelfs voor dat de huurauto klaar staat in de buurt van het vliegveld.

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

Bij ons autobedrijf in Willemstad hebben we voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 18,- per dag) tot SUV’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een all-risk verzekering. Ook kun je er voor kiezen een extra bestuurder te verzekeren, zodat jij en je partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Het eigen risico kan volledig worden afgekocht en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto

Om het je nog makkelijker te maken zorgen wij dat er een auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Daarnaast halen wij je  op vanaf het vliegveld Hato. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op of nemen we deze in de buurt van de luchthaven in, zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kan genieten!

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan gemakkelijk via onze homepage op de website de beschikbare auto’s reserveren. Hier kun je naast het bestellen van de auto ook eerst een offerte opvragen, zodat je heel snel kan zien wat de huur van een auto kost. Laat je verbazen door de scherpe tarieven van ons autobedrijf in Willemstad. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden.

Bekijk alle auto’s