Auto huren Curacao vliegveld

Ga je binnenkort naar Curaçao? Het huren van een auto mag dan niet ontbreken. Met de auto bezoek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een auto huren op Curacao ben je bij ons aan het goede adres! En daarnaast brengen en halen wij indien gewenst jouw auto bij het vliegveld op Curaçao.

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 18,- per dag) tot luxe 7-seaters. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een all-risk verzekering. Deze verzekering is bij een aantal auto’s verplicht. Ook is het mogelijk een extra bestuurder toe te voegen, zodat jij en je reisgenoot beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Wij brengen en halen je gehuurde auto naar het vliegveld

Een auto huren op Curacao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen ervoor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint, hetzij op de verblijflocatie, hetzij bij het vliegveld Hato. Wanneer jouw vakantie eindigt halen we de gehuurde auto bij het verblijf of de luchthaven op zodat je maximaal van jouw laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan via onze website gemakkelijk de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Door te beginnen met het plaatsen van de reservering kun je de auto direct reserveren, of een prijsopgaaf zien van de door jou gewenste huurauto. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Een bevestigingsmail met de huurovereenkomst zit direct na de reservering in uw mailbox. De reservering is geheel vrijblijvend, je zit dan ook nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s