Auto huren Curacao vliegveld

Ga je binnenkort naar Curaçao? Het huren van een auto mag dan niet ontbreken. Met de auto bezoek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een auto huren op Curacao ben je bij ons aan het goede adres! En daarnaast brengen en halen wij jouw auto naar het vliegveld op Curaçao, dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis naar het vliegveld

Een auto huren op Curacao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer jouw vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van jouw laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan via onze website gemakkelijk de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto kost. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je de gewenste auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. De reservering is geheel vrijblijvend, je zit dan ook nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s