Auto huren Curacao goedkoop

Breng je binnenkort een bezoek aan Curaçao? Dan mag het huren van een auto niet op je verlanglijstje ontbreken. Met de auto kun je Curaçao makkelijk verkennen om op die manier niets te missen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor het goedkoop huren een auto op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

Wij hebben voor ieder budget een passende auto beschikbaar, variërend van goedkope budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. standaard zit er bij elke auto een duidelijke landkaar en indien gewenst zijn er veilige kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Een auto huren op Curaçao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer jouw vakantie begint of wij halen je kosteloos van het vliegveld Hato en brengen je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van je laatste vakantiedag kunt genieten! En dit alles kost je niets extra’s.

Hoe een auto huren op Curacao (goedkoop)

Het aanbod aan beschikbare auto’s is gemakkelijk te bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto bedraagt. Laat je verbazen door de goedkope tarieven. Vervolgens kan je snel een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Des te eerder kun je genieten van het prachtige eiland. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s