Zonnig eiland maakt zich klaar

Het zal je niet ontgaan zijn, de extra maatregelen op Curaçao. Vanaf gisteren zitten we, net als vorig jaar, in een lockdown. Het corona virus is in hogere mate aanwezig, of in ieder geval namen de besmettingen toe. Als gevolg neemt de regering neemt haar verantwoordelijkheid. We mogen twee keer per week de deur uit om boodschappen te doen. Daarnaast mogen de kinderen wel naar school. Ook de bouwvakkers mogen doorwerken. Stranden zijn dicht en horeca heeft de mogelijkheid eten te bezorgen, maar is dus niet meer open voor publiek.

We zien onze klanten welke al op het eiland waren veelal omboeken naar een verblijf aan het strand, want dan kunnen zij toch nog genieten van zon, zee, strand en zwembad. Wat natuurlijk een slimme zet is, want dat breid toch de mogelijkheden uit, je bent hier immers om vakantie te vieren, niet om opgesloten te zitten.

De regering heeft deze maatregelen uiteraard ingezet om de coronacijfers terug te dringen en te streven naar een coronavrij Curaçao. Want straks, als het virus van het eiland verdwenen is, of in ieder geval in bedwang, dan kunnen we weer vakantie vieren. Het zal drukker worden dan ooit op Curacao, mensen zijn ontzettend toe aan vakantie. Curaçao is doordat het eiland zolang open is geweest voor toerisme, ontzettend bekend geworden onder mensen die hier anders nooit zouden komen. Wat hebben we een positieve reacties gekregen over het eiland waar de bevolking zo trots op is.

We zien uit naar het einde van de lockdown, een gezond en gezellig Curaçao en natuurlijk ook naar jou, op je strandbedje, onder de zon, op gezellig Curaçao.