Welkom onder de zon

Alles duurt langer dan we hadden gedacht…

Nu is dat op Curaçao best normaal hoor, we zijn wel wat gewend hier. ‘Poko poko’, oftewel alles rustig aan. Normaal is dat van toegevoegde waarde. Normaal waarderen we het als we even op ons gehaaste gedrag gewezen worden. Even een pas op de plaats. We hoeven je niet uit te leggen dat het momenteel wel even anders is. We moeten wel rustig aan doen, want er gebeurd nu eenmaal veel minder wat betreft het komen en gaan van toeristen.

We zijn erg blij dat er toch mensen zijn die hun vakantie hier komen vieren. Mensen die het gewoon nodig hebben om er even tussenuit te gaan. Toeristen die Curaçao uitkiezen om hun vitamine-D tekort aan te komen vullen.

Mocht jij nog twijfelen, hak dan nu de knoop door en boek je ticket. Op Curaçao zijn mondkapjes verplicht in winkels. De PCR test moet uiteraard een negatieve uitslag hebben en deze moet getoond worden bij de douane, bij aankomst op Curaçao. Ook is het verstandig een uitdraai van je verzekering mee te nemen, mocht daar naar gevraagd worden. Maar als je dan alles gewoon in orde hebt, dan kun je vervolgens wel aan een heerlijke, welverdiende vakantie beginnen.

Restaurants zijn open, musea en stranden te bezoeken als voorheen. En rondtoeren in één van onze huurauto’s is natuurlijk ook nog steeds een prachtige mogelijkheid om het eiland te ontdekken.