Laat de toeristen maar komen!

Er hangt nog wat saharazand in de lucht, de grootste wolk zal dit weekend over gevlogen zijn en dan is het tijd om de auto’s van de buitenkant te wassen. Als dat gebeurd is, is het weer tijd voor toeristen. De auto’s hebben lang genoeg stil gestaan en zijn nodig aan hun sightseeing rondje toe.

Op 1 juli zal het eerste vliegtuig met toeristen weer landen. De toerist mag zich vrij bewegen op het eiland en hoeft dus niet in quarantaine. Ook mondkapjes zijn niet verplicht. Lekker aan het strand zoals voorheen dus. Terug naar een stukje oud normaal, met kleine stapjes.

KLM is niet gestopt met vliegen naar Curaçao, maar vloog wel veel minder. Daarnaast zaten er geen toeristen meer in de toestellen van KLM van Nederland naar Curaçao. Vanaf 1 juli dus wel weer toeristen. En ook TUI is vanaf 2 juli weer op Curaçao te vinden. TUI zal drie keer per week tussen Nederland en Curaçao vliegen. We zijn blij dat ook zij weer kunnen en mogen vliegen.

Houd er rekening mee dat de lokale autoriteiten de PCR-test verplicht stellen. Het bewijs negatief getest te zijn op covid-19 is vereiste om Curacao binnen te komen. In geval van TUI wordt deze test gratis aangeboden.

Al met al weer een mooie stap richting een stukje normaal leven en wij dragen graag bij in het hebben van een normale, nee een fantastische vakantie op zonnig Curaçao.