Jeep huren op Curacao

Verblijd je Curacao binnenkort met een bezoek? Dan mag het huren van een Jeep niet op je verlanglijstje ontbreken. Met de Jeep kan je het hele eiland gemakkelijk verkennen om op die manier niets te missen van het prachtige Curacao. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor een Jeep huren op Curacao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curacao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Wij zorgen er gratis voor dat jouw auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Daarnaast halen wij u kosteloos op van vliegveld Hato en brengen wij je naar je huurauto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe een Jeep huren op Curacao

Je kan via onze website de beschikbare Jeeps bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare Jeeps een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een Jeep je kost. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je een Jeep ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat bij eventuele huur er weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Bekijk nu de Jeep